| Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marion
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 05/07/2007
| Θέμα: Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? Δευ Ιουν 02, 2008 4:51 pm | |
| Καλησπερα φιλοι και συναθλητές τοξοβόλοι, Αν κατάλαβε καποιος για το που θα γινει ο αγωνας της ομοσπονδία 2Χ70 μ Γ κατηγορια ας μου πει κι εμενα της ξανθιάς! Η Κρητη οπως λενε καποιοι η η Δεκέλεια θα ειναι ο τοπος της μαζωξης! QUIZ : ποιος διαδιδει ανακριβεις πληροφοριες και ταραζει τους αθλητες οι οποιοι αδυνατουν (οικονομικα) να αντεξουν τετοια ταξιδια ? | |
|
| |
PONTIKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ηλικία : 116 Registration date : 05/07/2007
| |
| |
ALEPOU
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 12/07/2007
| Θέμα: Απ: Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? Τρι Ιουν 03, 2008 11:41 pm | |
| - marion έγραψε:
QUIZ : ποιος διαδιδει ανακριβεις πληροφοριες και ταραζει τους αθλητες οι οποιοι αδυνατουν (οικονομικα) να αντεξουν τετοια ταξιδια ? Μέχρι τελικής επίσημης ανακοινώσεως, ακούσανε τα αυτιά μου ότι πρόσφορη ημερομηνία για τον αγώνα Γ΄ κατηγορίας είναι 28+29/06/08 . Τώρα αν θα γίνει στην Κρήτη, την Δεκέλεια, την Πάτρα, την Ρόδο ή κάπου αλλού, αυτό είναι υπό συζήτηση. Αν όμως το θέτεις φίλη Marion ως QUIZ, εγώ προσωπικά στρέφομαι επί του δικαίου. Δηλαδή ρωτώ σε……, πόσες φορές έγινε αγώνας στην λεβεντογέννα Κρήτη έστω και Γ΄ Κατηγορίας; Ιντα μου λες τώρα!! αν κατάλαβα καλά όλοι οι αγώνες πρέπει να γίνονται δίπλα στο σπίτι μας, και στον χώρο που προπονούμεθα!! | |
|
| |
marion
| Θέμα: Απ: Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? Τετ Ιουν 04, 2008 8:41 am | |
| - ALEPOU έγραψε:
Δηλαδή ρωτώ σε……, πόσες φορές έγινε αγώνας στην λεβεντογέννα Κρήτη έστω και Γ΄ Κατηγορίας; Ιντα μου λες τώρα!! αν κατάλαβα καλά όλοι οι αγώνες πρέπει να γίνονται δίπλα στο σπίτι μας, και στον χώρο που προπονούμεθα!! Φίλη αλεπού παρεξήγησες . Μετεφερα απλως την ανησυχία συναθλητή. Μου αρέσει η Κρητη οπως και οι ανθρωποι της γι αυτο και συχνα την επισκεπτομαι . Για εναν αγωνα ομως που θα χρειαστεί να ταξιδεψει καποιος 8 ωρες με το πλοιο και αλλες 5-7 ωρες (απο δραμα θεσσαλονικη κλπ) ειναι νομιζεις εφιχτο να πάει? | |
|
| |
PONTIKOS
| Θέμα: Απ: Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? Τετ Ιουν 04, 2008 10:10 am | |
| Όσο χρόνο δηλαδή χρειάζονται και οι Κρητικοί να πάνε στην Αθήνα.
Αριστοτέλη πόσες ώρες είναι η Ουγγαρία; | |
|
| |
marion
| Θέμα: Απ: Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? Πεμ Ιουν 05, 2008 8:46 am | |
| [quote="PONTIKOS"][color=black][b]Όσο χρόνο δηλαδή χρειάζονται και οι Κρητικοί να πάνε στην Αθήνα. Οι κρητες θελουν 8 ωρες να πανε στην αθηνα ενω απο δραμα αθηνα και αθηνα κρητη ειναι 15 περιπου ωρες νομιζω | |
|
| |
PONTIKOS
| Θέμα: Απ: Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? Πεμ Ιουν 05, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
| |
DRAKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 07/07/2007
| Θέμα: Απ: Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? Πεμ Ιουν 05, 2008 8:42 pm | |
| Γειά σας φίλοι μου.Σας λένε τίποτα οι λέξεις αποκέντρωση και διάδοση του αθλήματος της τοξοβολίας ανά το Πανελλήνιο;Το θέμα είναι όχι τι μας βολεύει εμάς, αλλά τι ωφελεί το άθλημα που πρεσβεύουμε ώστε να γίνει κραταιό και καταξιωμένο στον αθλητόκοσμο και στην υπόλοιπη κοινωνία. Ας αφήσουμε λοιπόν τις χιλιομετρικές αποστάσεις κατά μέρος για το πώς βολεύει τον κάθε ένα από εμάς και ας ευχηθούμε να διευρυνθεί το άθλημα μας πανταχόθεν της Ελλάδος . Με την σειρά μου επιβεβαιώνω ότι καταληκτικές ημερομηνίες για τον αγώνα Γ΄ κατηγορίας είναι αυτές που αναφέρει η φίλη ΑΛΕΠΟΥ δηλαδή στις 28+29/06/08 αλλά χωρίς ακόμη τον ορισμό τοποθεσίας, καθώς επιβεβαιώνω και τον φίλο ποντικό για την Κόνιτσα και τον αγώνα Πρωταθλήματος. Φίλη marion τι πιό ωραίο η περιήγηση της Ελλάδας μας μέσα από το άθλημα που αγαπάμε; Νομίζω ότι δεν θα διαφωνήσεις . | |
|
| |
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 127 Ηλικία : 72 Registration date : 21/08/2007
| Θέμα: Απ: Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? Πεμ Ιουν 05, 2008 10:12 pm | |
| - PONTIKOS έγραψε:
- Όσο χρόνο δηλαδή χρειάζονται και οι Κρητικοί να πάνε στην Αθήνα.
Αριστοτέλη πόσες ώρες είναι η Ουγγαρία; Mε την υπέροχη MALEV είναι μόλις μία ώρα και σαρανταπέντε λεπτά και, επειδή βρίσκεται στην προηγούμενη γεωγραφική άτρακτο, κερδίζουμε και μία ώρα! Με λεωφορείο είναι 20 συνεχείς ώρες. Ξεκινάμε από Αθήνα (Δεληγιάννη ή Ευελπίδων) και φτάνουμε έξω από το ξενοδοχείο "PLATANUS" που βρίσκεται πλάι στο τεράστιο δημόσιο πάρκο Nepliget, ακριβώς απέναντι από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων (μέσα δεν επιτρέπεται να σταματήσει διότι θεωρείται "πειρατική γραμμή"). Σε κάθε περίπτωση, όταν κάθε μήνα ή κάθε δυό μήνες (φεύγω στις 27) ξεκινάμε για Ουγγαρία είναι σαν να πηγαίνουμε σπίτι μας... Μπρος στα άλογα και στα τόξα τι 'ναι τα αγερόπλανα και τα παπόρια... Τώρα αν μου πεις να πάω Κρήτη (που την λατρεύω, που ο πατέρας μου έφτιαξε το μεγάλο της αεροδρόμιο, που υπηρέτησα, που μέχρι τα έξι μου μίλαγα ...κρητικά!!!!) ε δε μπορώ να πω ότι θα ήταν η καλύτερή μου! Εκεί δεν έχει Kassai! | |
|
| |
DRAKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 07/07/2007
| |
| |
| Αγωνας Γ' κατηγοριας στα 70 μ τοποθεσια? | |
|