PONTIKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ηλικία : 116 Registration date : 05/07/2007
| Θέμα: Ένας Απέραντος Οίκος Ανοχής ή Ενοχής... Παρ Φεβ 15, 2008 4:22 am | |
| Καλή είναι η Nirvana, δεν λέω και έμενα μου αρέσει, αλλά όταν αρχίζει και μου μυρίζει άρωμα προεκλογικού αγώνα στους κόλπους της τοξοβολίας υπό την υποστήριξη γνωστών προωθητικών μηχανισμών και πρακτικών του παρελθόντος. Κάτι παθαίνω. Όταν βλέπω να εκτελούνται σεμινάρια «ορθής» τεχνικής υπό την αιγίδα της τοξοβολίας , με τεχνικό σύμβουλο άσχετο με το άθλημα (τοξοβόλο της συμφοράς ) και με περιεχόμενο άσχετο με τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης τοξοβολίας. Κάτι παθαίνω. Όταν στους αγώνες μοιράζονται δελτία με σκοπό να καταγραφούν οι ανάγκες τον αθλητών (και κατΆ επέκταση των συλλόγων), σε γνωστικό επίπεδο και αθλητική επάρκεια (και..). Όταν εξ όλων αυτών, προκύπτει η άμεση ανάγκη για ριζοσπαστικές αλλαγές και αναθεώρηση των μέχρι τώρα τακτικών των συρματοπλεγμάτων και των club, στους κόλπους της ασθμαίνουσας τοξοβολίας, η οποία χρήζει εγχειρήσεως και λαμβάνει τσιρότα. Κάτι παθαίνω. Σαν να βρυχάται μέσα μου ένας ποντικός που απαιτεί δικαιοσύνη. Όχι δικαιοσύνη σαν αυτή που βιώνουμε όλες αυτές τις μέρες τυφλή, βουβή, κωφή και άβουλη. Μα μία δικαιοσύνη που θα την υπερασπίζονται και θα την ασκούν Θαρραλέοι-ες: http://archery-blog.blogspot.com/2008/02/blog-post.html Δικαιοσύνη με όλες τις αισθήσεις εν εγρήγορση, υπηρετούμενη από μαχητές και μαχήτριες, που δεν βιώνουν την φάρμα των ζώων σε μαλακούς καναπέδες , δεν έχουν συνείδηση σκουπιδοφάγα και δεν έχουν παραδώσει την ρομφαία της δικαιοσύνης σε εξωθεσμικά λαμόγια, όπως Τριαντφυλλόπουλους & λοιπούς συγγενείς. Μήπως ήρθε η ώρα όσοι μάχονται σΆ αυτόν τον τόπο να μην ακούν πλέον μοναχά τον αντίλαλο της φωνής τους, αλλά τις και τις φωνές αυτών που έρχονται να ενωθούν με την δική τους προκειμένου να γεννηθεί η κραυγή που θα γκρεμίσει τα τείχη του οίκου ανοχής-ενοχής στην χώρα της Omertà; Αλήθεια γιΆ αυτό το DVD ( http://diktyo-emme.pblogs.gr/2008/02/190850.html ) η δικαιοσύνη τι αποφάνθηκε; | |
|
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 127 Ηλικία : 72 Registration date : 21/08/2007
| Θέμα: Απ: Ένας Απέραντος Οίκος Ανοχής ή Ενοχής... Δευ Μαρ 03, 2008 11:52 pm | |
| Eκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η "Νιρβάνα"... Εκτός από ένα συνώνυμο κινηματογράφο (παλιά...πολύ παλιά!) τίποτε άλλο δεν μου λέει αυτή η λέξη... Δυό βδομάδες σχεδόν Ιππική Δεξιοτεχνία στη Lipica μόνο "Νιρβάνα" δεν είναι! Τι τραβάμε κι εμείς οι ...αλογομούρηδες! Και να σου λέει ο Ποντικός ότι κάποιοι ...νιρβανίζονται! | |
|
PONTIKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ηλικία : 116 Registration date : 05/07/2007
| Θέμα: Απ: Ένας Απέραντος Οίκος Ανοχής ή Ενοχής... Τρι Μαρ 04, 2008 8:27 pm | |
| | |
|
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 127 Ηλικία : 72 Registration date : 21/08/2007
| Θέμα: Απ: Ένας Απέραντος Οίκος Ανοχής ή Ενοχής... Τετ Μαρ 05, 2008 6:19 pm | |
| - PONTIKOS έγραψε:
- Το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει….……»
Αυτό θα με ενδιέφερε να μάθω τι;;; λέει... | |
|