| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ | |
|
+5PONTIKOS DRAKOS ALEPOU ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ roula_1 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
roula_1
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Πεμ Δεκ 20, 2007 10:53 am | |
| ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.... ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ | |
|
| |
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 127 Ηλικία : 72 Registration date : 21/08/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Πεμ Δεκ 20, 2007 3:32 pm | |
| H Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ KASSAI" από την χιονισμένη και πανέμορφη Βουδαπέστη, εύχεται σε όλους τους Έλληνες Συν-Τοξότες, στους Οικοδεσπότες αυτού του Φόρουμ και στα μέλη του: ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ!για όλες τις προσδοκίες τους που περιμένουν να υλοποιηθούν το 2008! | |
|
| |
ALEPOU
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 12/07/2007
| |
| |
DRAKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 07/07/2007
| |
| |
PONTIKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ηλικία : 116 Registration date : 05/07/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 21, 2007 4:11 am | |
| Εύχομαι σε όλα τα τοξόπουλα και τις τοξοπούλες ευτυχία, ειρήνη, αγάπη και επιτυχίες. Είθε το πνεύμα των Χριστουγέννων να υλοποίηση την όποια ευγενή προσδοκία έχετε και να φέρει την λύτρωση στην τοξοβολία.Καλά Χριστούγεννα. | |
|
| |
Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Registration date : 05/07/2007
| |
| |
marion
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 05/07/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 21, 2007 9:28 am | |
| Να ευχηθώ κι εγώ σε ολους να περάσετε ομορφα αυτές τις ημέρες να ξεκουραστείτε να απολαύσετε την παρεα των αγαπημενων σας ανθρώπων .... και με τον νέο χρονο να εχετε επιτυχίες σε ολους τους στοχους σας .... αθλητικούς και μη! ΥΣ. δράκε αυτό το χαριτωμενο δρακάκι που ξεφυσάει μπορεις να μου το στειλεις στο ε μαιλ μου?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Τετ Δεκ 26, 2007 9:17 pm, 1 φορά | |
|
| |
PONTIKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ηλικία : 116 Registration date : 05/07/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 21, 2007 10:56 am | |
| - marion έγραψε:
- ΥΣ. δράκε αυτό το χαριτωμενο δρακάκι που ξεφυσάει μπορεις να μου το στειλεις στο ε μαιλ μου?
ΚΛΕΨΤΟ. COPY-PASTE. XI,XI,XI..... | |
|
| |
ARROW
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Localisation : ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ Registration date : 10/07/2007
| |
| |
nio
Αριθμός μηνυμάτων : 21 Ηλικία : 42 Localisation : Σταματήστε τη γή... θέλω να κατέβω Registration date : 03/10/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Κυρ Δεκ 23, 2007 10:30 pm | |
| ΕΕΕΕ.... Τι γίνεται εδώ???? Ευχολοπόστ!!!! Υπέροχο!!! Χρόνια πολλά στον εαυτό μου, στον... Ε?? Τι??? Μόνο για τις άγιες ημέρες... Με περιορίζετε παλι.... Αχχ... τέλος πάντων, για να δώ τι μπορώ να κάνω....
ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2004 (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ) ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ!
Ευχές προς πάσα κατεύθυνση, προς αντίπαλα στρατόπεδα και μη, ευχές όμορφες και γαλήνιες όπως αρμόζουν στις μέρες αυτές. Ακόμα και στους μεγαλύτερους πολέμους, τέτοιες μέρες υπάρχει ανακωχή απο όλους τους ''αντιπάλους''. Εεεε και μετά τις γιορτές έχει ο Θεός ..δεν νομίζετε ?
Χρόνια Πολλά, ΥΓΕΙΑ πάνω απο όλα, Αγάπη και Ευτυχία σε όλους τους απανταχού Ελληνες και Ελληνίδες τοξότες!!
Tου κόσμου ούλες τις χαρές εγώ θα τις μαζέψω στο φόρουμ θέλω να τις δω κι ύστερα θα κουρσέψω!!
Να βρώ το βότανο αυτό που πάντα θα ενώνει τα μέλη τα αγαπητά που θα τα στεφανώνει!!!!
Κι αν κάπου όλοι αυτοί που σήμερα γελάμε εύχομαι το 2007 μαζί να τραγουδάμε !!!!!
(clopywrite 2007-2008)
Φιλικά: (ε.. Ξέρετε ποιός..!!!) | |
|
| |
marion
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 05/07/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Πεμ Δεκ 27, 2007 3:43 pm | |
| - nio έγραψε:
Φιλικά: (ε.. Ξέρετε ποιός..!!!) Χρονια πολλα και σε σενα νιο ! Οχι δεν ξερουμε ποιος ειναι σε αυτη την φωτογραφια ! | |
|
| |
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 127 Ηλικία : 72 Registration date : 21/08/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Δευ Δεκ 31, 2007 11:00 pm | |
| Κάτι μου λέει ότι το 2008 έρχεται κάπως ...παράξενα και φέρνει στον καθένα μας πολλά καλούδια. Έχω την αίσθηση ότι τούτος ο παράξενος ταξιδιώτης "2008" θα μας φέρει μέχρι και την απάντηση στο ποιός απεικονίζεται στο avatar του ...NIO! Για να δούμε... Ωστόσο και από Αθήνα πλέον ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!! Κι εγώ θα αναπολώ τις τελευταίες μέρες στην Ουγγαρία πριν συμβουλευθώ το επόμενο δρομολόγιο της "MALEV" http://www.horsebackarcherygr.com/inpusztawithcsiks.htm | |
|
| |
ARROW
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Localisation : ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ Registration date : 10/07/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Σαβ Ιαν 05, 2008 4:15 pm | |
| KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2008.ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ | |
|
| |
DRAKOS
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 07/07/2007
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Δευ Ιαν 07, 2008 12:52 am | |
| | |
|
| |
| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ | |
|